Partners in excellentie

Uit één hand: succesvol in het project met holistische badkameroplossingen

Voor uitmuntende badkamers denken wij bij hansgrohe niet meer in termen van losse producten, maar zetten deze om in holistische, duurzame oplossingen om badkamerdromen waar te maken. Ontdek nu onze harmonieuze combinatiemogelijkheden van mengkranen, douches, accessoires evenals meubels, keramiek en spiegels. Samen met jouw ideeën en onze oplossingen maken wij van badkamers wellnessoorden.

Bundeling van expertise voor individuele droombadkamers

Als gespecialiseerde ontwerper en architect staat bij elk badkamerproject het gevoel van welzijn van je klanten centraal. En pas als de producten perfect op jouw idee zijn afgestemd, kan het worden gerealiseerd. Naast inspirerende ideeën, mengkranen, douches en accessoires bieden wij nu ook meubels, keramiek en spiegels aan. Nieuwsgierig geworden? Abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze innovaties.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Droombadkamer met hansgrohe.
Holistische hansgrohe droombadkamer met de op elkaar afgestemde productcategorieën voor wastafel en douche.

De nieuwe productcategorieën – jouw pluspunten in het project

  • Gemakkelijk te combineren: wij garanderen een prachtige harmonie van producten met op elkaar afgestemde oppervlakken en designtalen die gemakkelijk met elkaar kunnen worden gecombineerd. En dat alles uit één hand.
  • Gewoon gebruiksvriendelijk: Hansgrohe ExcellentFit helpt je ook bij het bepalen van veilige combinaties van wastafels en mengkranen: onze experts van het Technical Service Center hebben veel verschillende combinaties op functionaliteit getest.
  • Gewoon professioneel: wij ondersteunen je met een breed scala aan diensten en coördinatie, bijvoorbeeld met onze Water Studios en showrooms, maar ook met advies en informatie in de Aquademie.
  • Onderhouds- en servicevriendelijk: hansgrohe producten zijn robuust en eenvoudig te reinigen. Dat zijn argumenten die tellen, ook in de projectontwikkeling. Dankzij een efficiënte hansgrohe logistiek kun je bovendien uitgaan van een veilige levering en zo stress en conflicten bij de uitvoering van je project vermijden.

De hele badkamer opnieuw uitvinden: hansgrohe droombadkamers

In samenwerking met PHOENIX en de architect Peter Ippolito – en zijn internationaal gerenommeerde designstudio Ippolito Fleitz Group – zet hansgrohe nieuwe maatstaven op het gebied van badkamers. Deze samenwerking heeft geresulteerd in onze droombadkamers, die gericht zijn op de stijl en de wensen van jouw klanten. Elke droombadkamer kan individueel worden samengesteld. Met jouw competentie en ons als betrouwbare partner voor een holistische badkamerbelevenis kun je individuele elementen combineren tot een harmonieus totaalbeeld. Maak gebruik van het brede assortiment van op elkaar afgestemde hansgrohe producten.

Peter Ippolito over onze holistische badkameroplossingen

Eersteklas in kwaliteit en design: wij kijken terug op meer dan 700 designprijzen

Designkwaliteit is een integraal onderdeel van het DNA van hansgrohe. De samen met onze jarenlange creatieve partner PHOENIX ontwikkelde badkamer- en keukenproducten hebben designjury's over de hele wereld overtuigd: alleen al in het Zwarte Woud hebben wij meer dan 700 prijzen gewonnen, waarvan 26 prijzen voor productdesign 2022. Gebruik de designlabels voor jouw succes als architect en ontwerper, want mooie functionaliteit overtuigt ook in jouw badkamerproject. hansgrohe producten gaan langer mee dan kortstondige trends en overtuigen door investeringszekerheid. Daarvan getuigen internationaal prestigieuze projecten.

Matthias Österle, PHOENIX
hansgrohe werkt al meer dan 30 jaar met PHOENIX samen en is uitgegroeid tot een toonaangevende designer in de branche, met meer dan 700 prijzen voor het mooiste design, waarvan 26 alleen al in 2022.

Alles uit één hand: holistische badkamers von hansgrohe

Harmoniërende producten voor holistische badkameroplossingen