Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Inspiratie, advies – en testdouchen

Beleef water in onze Water Studio Amsterdam of Aquademie in Schiltach

The Water Studio Amsterdam tijdelijk dicht

Voor jouw en onze veiligheid sluiten we tijdelijk de deuren van The Water Studio Amsterdam. Spontaan langskomen kon al even niet meer, maar nu kunnen we je ook niet meer op afspraak onze kranen en douches in het echt laten zien. Zodra het weer kan, heten we je graag weer welkom in onze showroom. In de tussentijd kun je onze showroom ook virtueel bezoeken met onze 360 Tour. Tot snel!

Ervaar hoe sterk een douchestraal is, voel hoe soepel een kraangreep beweegt of leer hoe u een douche inbouwt. In The Water Studio beleeft u water in zijn puurste vorm, met werkende producten. Ontdek hier The Water Studio en de andere Hansgrohe showrooms wereldwijd. 

Meer over The Water Studio Amsterdam

The Water Studio Amsterdam is onze eigen showroom bij ons hoofdkantoor in Amsterdam. Hier draait het niet alleen om de producten, maar ook om het beleven van water en om gedegen productadvies. Ervaar hoe sterk een douchestraal is, voel hoe soepel een kraangreep beweegt of volg een technische training . Van architect tot consument of sanitairadviseur: in The Water Studio is iedereen aan het juiste adres.

The Water Studio Amsterdam is momenteel enkel geopend op afspraak ivm COVID-19. U kunt een afspraak maken via de volgende link.  

hansgrohe en AXOR beleven
Op loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk vind je badkamer- en keukeninspiratie in The Water Studio Amsterdam

Aquademie in Schiltach, Duitsland

In de Aquademie in Schiltach, het hoofdkantoor van Hansgrohe SE, ervaren de bezoekers de producten van de merken AXOR en hansgrohe met alle zintuigen. Of het nu om een architect, designer, sanitairspecialist, particulier of gezin gaat: hier kunnen alle bezoekersgroepen in de wereld van de badkamer, het design en de geschiedenis van de privébadkamer duiken. Daarvoor staat ze het volgende ter beschikking: 

Neem voor het maken van een afspraak voor een testdouche, voor individueel productadvies voor professionals en voor vragen over de belevingswereld in Schiltach contact op met het Aquademie-team.

Adres en contact voor het maken van afspraken:

Hansgrohe SE
Hansgrohe Aquademie
Auestr. 9
D-77761 Schiltach
Tel.: +49 7836 51-3272 
aquademie@hansgrohe.com 

De toegang is rolstoelvriendelijk.

In de hele Aquademie moet een mondkapje of andere mond-neusbedekking worden gedragen.

Aquademies en AXOR en hansgrohe showrooms wereldwijd:

  • Water Studio in Clerkenwell, Londen, Groot-Brittannië
  • Aquademie & Boutique, Singapore, Singapore
  • Johannesburg Centre of Inspiration, Johannesburg, Zuid-Afrika