Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
AXOR en hansgrohe

Verkoophandboeken 2019/20 – voor goede argumenten in elk gesprek

Bent u ook een van de vele badkamer- en keukenspecialisten die de verkoophandboeken van de merken AXOR en hansgrohe gebruiken voor het vinden van goede argumenten en planningstips? Download dan hier de nieuwste edities – om nog vakkundiger advies aan de klant te kunnen geven. Vanaf 2019 is er trouwens een eigen handboek voor het keukenassortiment van hansgrohe.

Voor competente advisering en planning in de badkamer en keuken 

De verkoophandboeken van AXOR en hansgrohe zijn de handige hulpmiddelen voor onze vakpartners uit de handel en ambacht en voor planners en architecten. De handboeken voor badkamer- en keukenproducten vol informatie en foto's helpen u bij de advisering en planning. U vindt hier niet alleen het complete assortiment van de merken AXOR en hansgrohe inclusief alle nieuwe producten. Hier is ook relevante informatie over technologieën, installatievarianten, bediening, design en designers, materiaal of reiniging en de merken in het algemeen in te vinden. 

Kortom: onze verkoophandboeken zorgen voor de beste argumenten – en een meerwaarde in elke verkoopsituatie. Met deze gebundelde kennis vergroot u uw afzetmogelijkheden en bind u uw klanten langdurig aan u. 

Klantadvies voor de badkamer met producten van AXOR.
Om gewapend met nog meer kennis het verkoopgesprek in te gaan, raden we onze nieuwe verkoophandboeken voor de badkamer en keuken aan. Met de complete assortimenten inclusief alle nieuwe producten.

hansgrohe verkoophandboek 2020: nog informatiever en beknopter

Omdat het keukenassortiment van hansgrohe groeit, is er in 2019 een eigen handboek voor uitgebracht. Laat uw klanten zien wat er tegenwoordig op technisch en esthetisch vlak allemaal mogelijk is aan het aanrecht!

Vanaf nu vindt u meteen vooraan de belangrijkste redenen voor het kopen van producten van hansgrohe. We stellen onze nieuwe innovaties kort voor, laten weten welke designprijzen we in de wacht hebben gesleept en wat de kwaliteit van hansgrohe onderscheidend maakt of welke diensten we bieden – online en offline. 


Wat heeft de professionele catalogus nog meer te bieden? 

 • Overzichtelijke weergave van alle producten en informatie, beknopt samengevat. Voor eenvoudige toegang tot het productassortiment van hansgrohe.
 • Het grote productassortiment en de vele functies van de producten worden uitvoerig toegelicht en belangrijke kenmerken worden optisch verduidelijkt.
 • De voordelen zijn duidelijk aangegeven, zodat u de beste argumenten snel bij de hand heeft.
 • In de assortimentsoverzichten zijn alle belangrijke producten van een categorie op een rijtje gezet. 
 • Montagetips, maattekeningen en installatievoorbeelden zijn handige hulpmiddelen en nog veel meer.
 • hansgrohe verkoophandboek badkamer downloaden.

  Verkoophandboek badkamer

  Alles voor competent advies voor mengkranen, douches en installatietechniek

  nu downloaden (PDF, 27 MB)
 • Verkoophandboek AXOR voor badkamer en keuken

  Verkoophandboek AXOR voor badkamer en keuken

  Inspiratie, informatie, installatie: alles wat professionals over het merk AXOR en zijn designers, collecties en programma's moet weten.

  nu downloaden (PDF, 27 MB)

AXOR verkoophandboek 2019: nog waardevoller en overtuigender

Al meer dan 25 jaar staat AXOR voor persoonlijk badkamerdesign. Klanten en professionals kunnen kiezen uit een indrukwekkend groot assortiment met ongeveer 2.000 producten uit de AXOR collecties en AXOR programma's. In het verkoophandboek van AXOR zijn alle producten met de belangrijkste argumenten te vinden. Bijvoorbeeld het uitgebreide AXOR doucheprogramma met veel exclusieve objecten. Badkamerspecialisten vinden hier geselecteerde productcombinaties inclusief maattekeningen voor de doucheplanning.

Wat vindt u nog meer in de catalogus voor professionals? 

 • Unieke verhalen over het ontstaan van elke designcollectie van AXOR en het idee erachter.
 • Veel internationale designprijzen – waaronder veel prijzen voor beste product en beste design. 
 • Het designlexicon van AXOR waar veel belangrijke begrippen uit de architectuur- en designwereld worden toegelicht.
 • Individualiseringsservices zoals AXOR FinishPlus en AXOR Signature, voor nog meer mogelijkheden bij de vormgeving van individuele badkamers.
 • Prestige- en referentieprojecten met hotels en residenties over de hele wereld en nog veel meer