Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Voor de keuken en badkamer

Online prijslijsten van AXOR en hansgrohe

U vindt hier prijslijsten voor de volledige assortimenten van beide merken inclusief de nieuwe producten voor de badkamer en keuken.Zodra u bent ingelogd, kunt u de actuele prijslijsten van de merken AXOR en hansgrohe ook bestellen.

 • hansgrohe bathroom innovations for 2021: brochure.

  Nieuwe prijzen AXOR per 1 juli 2021

  De grondstofprijzen zijn de afgelopen maanden beïnvloed door aanzienlijke en onverwachte kostenstijgingen. Tot nu toe hebben we deze extra kosten zelf opgevangen en geprobeerd deze middels een proactieve inkoop- en voorraadstrategie in te perken. Helaas is het de verwachting, dat de kosten niet zullen dalen de komende periode en zijn we genoodzaakt om een prijsverhoging van 5% door te voeren per 1 Juli 2021. De prijsverhoging geldt voor alle artikelen, met uitzondering van de ISH Noviteiten 2021 en de Deko/Dummy artikelen. In de bijgevoegde Excel prijslijst vindt u de nieuwe prijzen, geldig per 1 Juli 2021.

   (PDF, 57 MB)
 • hansgrohe bathroom innovations for 2021: brochure.

  Nieuwe prijzen hansgrohe per 1 juli 2021

  De grondstofprijzen zijn de afgelopen maanden beïnvloed door aanzienlijke en onverwachte kostenstijgingen. Tot nu toe hebben we deze extra kosten zelf opgevangen en geprobeerd deze middels een proactieve inkoop- en voorraadstrategie in te perken. Helaas is het de verwachting, dat de kosten niet zullen dalen de komende periode en zijn we genoodzaakt om een prijsverhoging van 5% door te voeren per 1 Juli 2021. De prijsverhoging geldt voor alle artikelen, met uitzondering van de ISH Noviteiten 2021 en de Deko/Dummy artikelen. In de bijgevoegde prijslijst vindt u de nieuwe prijzen, geldig per 1 Juli 2021.

   (PDF, 118 MB)
 • hansgrohe bathroom innovations for 2021: brochure.

  Prijslijst nieuwe producten 2021 AXOR

  Hier is de lijst met adviesverkoopprijzen voor de nieuwste producten van AXOR

  prijslijst downloaden (PDF, 10 MB)
 • hansgrohe bathroom innovations for 2021: brochure.

  Prijslijst nieuwe producten 2021 hansgrohe

  Hier vindt u de prijslijsten voor nieuwe hansgrohe producten die vanaf 2021 op de markt komen.

  download de prijslijst (PDF, 29 MB)