Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Puristisch, perfect, fascinerend: luxe in elke douche

Hoofd-, hand-, zijdouches en douchesystemen van AXOR

Perfectie in vorm en functie: of het nu gaat om een handdouche of een douchesysteem – AXOR Showers zijn als ultiem designobject bepalend voor de douche. Ze zijn met de heldere vormentaal als cirkel of vierkant vormgegeven of zijn heel avant-gardistisch een volledig nieuwe interpretatie van de douche. De douches van AXOR beschikken over een of meerdere innovatieve straalsoorten en zijn ontworpen voor de plafond- of wandmontage. 

Douchen in perfectie

Of ze nu rond van vorm zijn of bestaan uit een grote rechthoek of klein vierkant en of ze nu op het plafond zitten of in de hand worden gehouden: de doucheproducten van AXOR hebben in elke vorm, in elke uitvoering een tijdloos design, een perfecte werking en bieden een unieke waterervaring. De luxe AXOR Showers maken van de douche een wellnessoase en een plaats van waardering – voor het lichaam en het water. De verschillende straalsoorten zoals de zacht omhullende en toch krachtige straalsoort PowderRain zijn het bewijs van de innovatiekracht van het eigen straalonderzoek. Hiermee vormen ontelbare microfijne druppels een cocon van water die het lichaam met een beschermende mantel omhult. 

Grote, rechthoekige plafonddouche met vier straalsoorten.
De doucheproducten van AXOR – tijdloze luxe in elke badkamer. Zoals bij AXOR ShowerHeaven: met de afmetingen en uitstraling wordt de ShowerHeaven een nieuw luxe archetype in de douche.

Douches van AXOR: het hoogst haalbare in de douche

Met de vierkant en cirkel als voorbeeld zijn de douchekoppen puristisch vormgegeven – en daarmee zijn ze gemaakt voor universeel gebruik en passen ze bij elk design van een luxe douchesituatie. De geometrische, strakke vormen met vlakke oppervlakken vormen van de straalplaat tot de plafond- of wandplaat het doorlopend stijlbepalende element.

De douches van hoogwaardig metaal – met glanzend chroomoppervlak of afgewerkt met een van de vele speciale AXOR FinishPlus oppervlakken – zijn een volmaakt designobject voor de douche. 

Ronde plafonddouche met volle waterstraal en handdouche.
De perfecte cirkel als voorbeeld – voor een perfecte douche: de douches van AXOR worden met de puristische vormentaal luxe designobjecten die in elke douchesituatie passen.
Video met uitleg over de nieuwe doucheproducten van AXOR.
Bij de nieuwe hoofddouches van AXOR komen design en techniek samen in een innovatief meesterwerk.

Innovatief vanbinnen en daardoor puristisch vanbuiten

De hoogwaardige straalplaat van de AXOR Showers is gemaakt van metaal. De straalopeningen verdwijnen na het uitzetten van de douche weer in de douchekop. Zo is deze heel makkelijk te reinigen – ook omdat de douchekop door de bajonetaansluiting makkelijk af te nemen is om deze te reinigen.

Grote, rechthoekige plafonddouche met metalen plaat.
Puristisch design: bij de nieuwe douches van AXOR verdwijnen de straalopeningen als het water wordt uitgezet. Een technisch principe dat met waterdruk werkt.

In elke vorm en met elk oppervlak een highlight: Hoofddouches van AXOR

De puristisch vormgegeven hoofddouches zijn in ronde en vierkante vorm en als versie voor de plafond- of wandmontage verkrijgbaar. Met de fijne, superzachte doucheregen PowderRain of de nieuwe straalsoort Intense PowderRain – een krachtige douchestraal waarbij de 2jet-variant van de nieuwe hoofddouches van AXOR thuis onder de douche voor een exclusief spagevoel zorgt. Bijzonder elegant: douches van AXOR met een van de exclusieve AXOR FinishPlus oppervlakken.

Grote, vierkante hoofddouche met speciaal oppervlak.
De hoofddouche 240/240 1jet met douche-arm van AXOR: de puristische douche krijgt met het speciale AXOR FinishPlus oppervlak een nog exclusievere uitstraling.

PowderRain – een waterstraal van zacht tot intensief

Elke straalsoort is op zich een absoluut highlight, maar samen maken ze van de nieuwe hoofddouches van AXOR het ultieme spaproduct dat thuis voor exclusief douchegenot in de badkamer zorgt. We hebben het hier over PowderRain en Intense PowderRain – en daarmee over uniek waterdesign met twee intensiteiten die tegelijk voor welzijn, ontspanning en regeneratie zorgen.

De fluweelzachte straal PowderRain is als een cocon van water. Die omhult met zijn vele ultrafijne druppels die uit de fijnste siliconen sproeiers komen het lichaam en de ziel met een zijdezachte regen. Dankzij het intensieve onderzoek in het eigen soundlaboratorium komt het weldadig zachte water fluisterstil uit de grote hoofddouche – en dat bij een doorstroom van 16 tot 20 liter per minuut (bij 3 bar). 

Drie douchekoppen met verschillende soorten waterstralen.
Highlights op het gebied van waterdesign: de straalsoorten PowderRain en Intense PowderRain in de nieuwe hoofddouches van AXOR. Samen maken ze van de douche thuis een exclusieve spa in de badkamer.

Als kracht en zachtheid samenkomen: Intense PowderRain

Bij Intense PowderRain komen kracht en zachtheid samen voor een weldadige waterbeleving. Net als bij de straalsoort PowderRain komen duizenden waterdruppels microfijn uit de siliconen noppen, maar komen gericht vanuit een klein deel in het midden van de douchekop op het lichaam terecht. Met een doorstroom van 15-18 liter per minuut (bij 3 bar) verbruikt deze straalsoort weliswaar iets minder water, maar is deze niet minder effectief als het om het uitspoelen van shampoo of een korte frisse kick na het sporten gaat.

Plafonddouche met intensieve waterstraal.
Frisse kick onder de hoofddouche van AXOR: de straalsoort Intense PowderRain is een krachtige douchestraal die gericht vanuit het midden van de douche op het lichaam terechtkomt.

AXOR ShowerHeaven: excellentie, expertise en exclusiviteit

De vele innovaties maken van de ShowerHeaven een technisch topproduct. En de grote afmetingen en het hoogwaardige metaal maken het een luxe designobject. En met de minimalistische vormentaal met maximale uitstraling wordt het een nieuw archetype in de douche. De AXOR ShowerHeaven 1200 / 300 4jet is een meesterwerk op het gebied van techniek en design. Een groot podium voor het water dat in drie perfecte straalsoorten op het lichaam terechtkomt:

  • als fluweelzachte doucheregen PowderRain die van beide kanten op het lichaam terechtkomt en het zo met een cocon van water omhult of via de vier aanpasbare vleugels die aan de grootte van het lichaam kunnen worden aangepast en zo kunnen worden ingesteld dat de haren droog blijven;
  • als gerichte monostraal die volumineus midden uit de plafonddouche stroomt;
  • als vitaliserende Rain-straal die over een groot oppervlak op het hele lichaam terechtkomt.
Hele grote plafonddouche/regendouche met verschillende waterstralen.
Krachtige monostraal, vitaliserende regenstraal of fluweelzachte doucheregen: onder de AXOR ShowerHeaven 1200 / 300 4jet vindt iedereen zijn favoriete straal.

Werkt geweldig en ziet er prachtig uit

Net als alle andere luxe douches van AXOR is ook de AXOR ShowerHeaven 1200 / 300 van metaal gemaakt en kan deze met speciale AXOR FinishPlus oppervlakken aan de eigen wensen worden aangepast. Voor sfeerlicht in de douche is de plafonddouche naar keuze met indirecte ledverlichting in twee kleurtemperaturen verkrijgbaar. De montage wordt uitgevoerd met een verborgen inbouwdeel en twee plafondaansluitingen die ook minimalistisch van vormgeving zijn. Zo vormt de AXOR ShowerHeaven die in de ruimte lijkt te zweven de finishing touch in elke luxe douche.

Rechthoekige douche die op het plafond is geïnstalleerd.
Doucheoplossing met veel functies en verborgen installatie: de AXOR ShowerHeaven heeft een imposant formaat van 1200 x 300 mm, maar lijkt toch onder het plafond te zweven.