Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Gefilterd, met mineralen verrijkt

Aqittura M91 FilterSystem

Met Aqittura M91 FilterSystem krijgt jouw klant optimaal drinkwater in een handomdraai uit de keukenkraan. Het nieuwe product van hansgrohe heeft een innovatieve filter- en mineralisatie-eenheid die schadelijke stoffen uit het kraanwater haalt en het met belangrijke mineralen verrijkt. Aqittura FilterSystem staat voor duurzaam en zorgeloos genieten van water.

Compromisloos genieten van gefilterd water uit de keukenmengkraan

Aqittura M91FilterSystem maakt een einde aan compromissen op het gebied van drinkwater en zorgt voor een evenwicht tussen een ongelooflijke smaak en uitgebalanceerde voedingswaarden. Laat jouw klant zien hoe ons nieuwe keukenproduct een gezonde én milieubewuste levensstijl ondersteunt: de besparingen op plastic flessen en minder transportkilometers zullen hen overtuigen. Het prachtige design op de spoelbak past in elke keuken en biedt verschillende filter- en mineralisatiemogelijkheden die aansluiten bij individuele omstandigheden en een individuele levensstijl.

Vrouw tapt water uit hansgrohe Aqittura M91 FilterSystem.
Aqittura M91 maakt van kraanwater geoptimaliseerd drinkwater. Het filtersysteem draagt dankzij belangrijke mineralen en filtratie bij tot het welzijn en beschermt het milieu.

Dagelijkse bijdrage aan meer balans: mineralen en waterfilter

Overtuig jouw klanten van het vitaliserende effect van de mineralen die het kraanwater met Aqittura M91 FilterSystem optimaliseren. Afhankelijk van de persoonlijke behoeften en omstandigheden kan worden gekozen uit:

  • De mineralisatie verrijkt het kraanwater actief met hoogwaardige mineralen volgens de unieke MINTEC®-Formula, in de soorten Harmony, Life of Sport, o.a. met magnesium, calcium, kalium en natrium, voor een vitaliserend en ondersteunend effect. Actief koolfilter geïntegreerd.
  • Puur actief koolfilter, naar keuze met ionenwisseling tegen kalkvorming. Afhankelijk van de hardheid van het water.

Je klant bestelt de filterkardoezen gewoon via de bekende webshops. Bij de kraan zit standaard de filterkardoes Harmony. Alle hansgrohe mineralisatie- en filterkardoezen zijn geschikt voor recycling.

Vrouw drinkt gefilterd water aan haar bureau.
Aqittura M91 FilterSystem zorgt altijd voor optimaal drinkgenot: bijv. met gezuiverd water voor een vitaliserende pauze bij thuiswerken.

FilterSystem past in elke spoelbakonderkast

Aqittura M91 FilterSystem maakt de montage heel eenvoudig: de combinatie van filterkop en filterkardoes neemt weinig plaats in beslag en is uiterst flexibel wat de plaatsing betreft. Afhankelijk van de situatie kun je kiezen voor een vrijstaande opstelling of het systeem verticaal of horizontaal aan de wand monteren. In principe is dit mogelijk in alle keukenkasten onder de spoelbak.

De filtertechnologie vindt een plaats in de onderkast.
De mineralisatie- en filtertechnologie vindt een plaats in praktisch elke onderkast. FilterSystem kan vrijstaand worden geplaatst, verticaal of horizontaal worden gemonteerd.

Assortiment voor elke keukenstijl: twee designvarianten, drie oppervlakken

hansgrohe Aqittura M91 FilterSystem is verkrijgbaar in twee designs die verschillende keukenconcepten en voorkeuren vertegenwoordigen.

  • De stijlvolle ronde boog van Aqittura M91 FilterSystem 210 past bijzonder harmonieus in keukeneilanden zonder bovenkasten. Met zijn uittrekfunctie en sBox biedt dit model maximale flexibiliteit tijdens het keukenwerk.
  • Het lineaire design van Aqittura M91 FilterSystem 240 overtuigt de klant met een voorkeur voor rechte lijnen. De horizontale uitloop past harmonieus in vrijwel elk modern keukendesign.

Beide designvarianten zijn verkrijgbaar in een hoogwaardig chroomoppervlak, in trendy mat zwart of in stijlvol roestvrij staal.

Vrouw tapt water uit een minimalistische keukenmengkraan.
Aqittura M91 FilterSystem 240 in het lineaire design overtuigt met een minimalistische vormentaal.