Zelf wensen realiseren binnen handbereik

FinishPlus: individueel badkamerdesign met gekleurde mengkranen

Bij badkamerdesign wordt tegenwoordig de eigen stijl doorgevoerd. Met FinishPlus van hansgrohe kunnen uw klanten kleur in de badkamer brengen. De nieuwe mengkranen in hoogwaardige metallic tinten en modieuze matte kleuren voldoen aan elke wens om de eigen stijl door te voeren. Met de moderne kranenseries Metropol en Talis E kan de badkamer wat kleur betreft een heel eigen karakter worden gegeven – ook in de projectontwikkeling.

Vijf nieuwe kleuren zorgen voor meer karakter in de badkamer

  • Hoogwaardige oppervlakken bieden uw klant veelzijdige vormgevingsmogelijkheden – en geven u verkooppotentieel.
  • FinishPlus mengkranen zijn elegante accenten als stijlvolle verrijking van de ruimte. Met de metallic oppervlakken en matte trendkleuren kunnen badkamers een unieke uitstraling worden gegeven. 
  • De kranenseries Metropol en Talis E zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, waardoor FinishPlus voor een brede doelgroep aantrekkelijk wordt. 
  • Ook de betreffende bijpassende producten zijn met FinishPlus van dezelfde kleur voorzien. 
Veel verschillende kleuren bij de mengkraan: FinishPlus.
FinishPlus betekent voor uw klanten: veel vrijheid bij de vormgeving met vijf hoogwaardige oppervlakken. Voor u betekenen de nieuwe kleuren voor de badkamer: goede afzetmogelijkheden.

Individuele accenten aanbrengen – wat kleuradvies voor het verkoopgesprek

Echte blikvangers: de vijf FinishPlus oppervlakken tillen de ultramoderne uitstraling van de mengkranen Metropol en Talis E van hansgrohe naar een hoger, individueel niveau.

Met matte kleuren elegante contrasten aanbrengen

Met badkamerkranen in zwart of wit brengen liefhebbers van moderne architectuur effectieve contrasten aan of combineren ze juist alles in ton sur ton. Met mat zwart en mat wit kan uit twee FinishPlus-trendkleuren worden gekozen. De nieuwe matte kleuren zijn highlights en zien er ook in combinatie met gekleurde details prachtig uit.

Badkamers met metallic kleuren bijzondere glans geven

De elegante metallic kleuren overtuigen individualistische klanten die houden van elegantie in interieurdesign. Met Polished Gold, Brushed Black en Brushed Bronze kan badkamers hoogwaardige glans worden gegeven. De nieuwe glanzende oppervlakken zijn ultramodern en passen mooi bij naadloze oppervlakken met een 'industriële stijl' – of bij krachtige effen kleuren.

Harmonie in een kleur van het oppervlak aanbrengen

Het unieke effect van gekleurde mengkranen wordt nog eens versterkt als uw klanten voor de aanvullende producten in het bijpassende oppervlak kiezen. Alles is in één FinishPlus-kleur verkrijgbaar, van de mengkraan en de Showerpipe tot de hoekstopkranen. Er kan worden gekozen uit varianten voor de wandinbouw en een selectie voor de douche- en badbediening.