Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Het nieuwe minimalisme aan het aanrecht

Keukenmengkranen M54: slank, vol variatie en aantrekkelijk geprijsd

Het brede assortiment van de lijn M54 biedt keukenspecialisten veel potentieel bij advies en verkoop. Of uw klanten nu op zoek zijn naar een ultraslanke mengkraan voor uw kookeiland, een slimme oplossing voor onder de hangkast of een opvallend designstuk om voor het raam te zetten: met de vele M54-varianten en -functies hebben consumenten die veeleisend zijn wat betreft design en kwaliteit veel keuze.

M54: drie basisvormen, grote doelgroep, goede argumenten

De keukenmengkraan M54 van hansgrohe is een moderne blikvanger in elke inbouwsituatie – en is door de veelzijdigheid uitermate geschikt voor alle keukenconcepten. Wat zijn de bijzonderheden van de M54?

  • De vormentaal is over de hele linie compromisloos strak en teruggebracht tot de essentie, met maximaal effect. Dat overtuigt minimalisten en iedereen die minimalist wil worden. 
     
  • M54 is in drie basisvormen verkrijgbaar: met gebogen uitloop, in L-vorm en in U-vorm. 
     
  • Uw klant kiest uit drie exclusieve oppervlakken die perfect passen bij de stijl van zijn keuken of juist een contrast vormen: matzwart, chroom of roestvrij staal. Consequent: alle componenten, ook doucheslangen, zijn qua kleur aangepast.
     
  • Bij varianten met uittrekbare uitloop/vuistdouche kan er een sBox keuken bij worden besteld. Voor veel flexibiliteit en efficiënt werken.
     
  • De aantrekkelijke prijsklasse levert u een grote doelgroep op.
  • In de EcoSmart-variant verbruikt de kraan slechts 6 liter per minuut bij een waterdruk van drie bar, met behoud van het gebruiksgemak. 
Ronde keukenmengkraan met uittrekbare vuistdouche: M54 van hansgrohe.
Met ronde boog of als gehoekte variant: M54 zorgt in elk keukenconcept voor een minimalistisch geheel en hoge functionaliteit. En is voor velen betaalbaar.

Bekroond design

De keukenmengkraan Talis M54 is voor het design bekroond met de German Design Award.

Het verdict van de jury: "De elegante keukenmengkraan met een hoogwaardige uitstraling overtuigt met het bijzonder strakke, minimalistische design dat consequent tot drie basisvormen is teruggebracht. In combinatie met drie oppervlakken vormen ze in vrijwel elke omgeving de harmonieuze finishing touch." 

De exclusieve oppervlakken Brushed Black Chrome en mat zwart zijn naast de oppervlakken met chroom en roestvrij staal het mooiste compliment voor uw keuken – minimalisme over de hele linie.

Het logo van de German Design Award
De German Design Award is een prijs voor innovatieve producten en projecten, hun fabrikanten en vormgevers die in het Duitse en internationale designlandschap baanbrekend zijn.

Designvariant 1: keukenmengkraan M54 met ronde uitloop

De M54 met een langgerekt design met ronde boog lijkt wel gemaakt voor het concept van open woonkeukens die met de leefruimte versmelten. Het verfijnde, slanke silhouet komt op een vrijstaand keukenblok of een kookeiland goed tot zijn recht. Het zonder visuele onderbrekingen vormgegeven kraanhuis met platte, verticale greep en uittrekbare vuistdouche heeft hier een exclusieve afwerking in modieus mat zwart gekregen.

Ronde keukenmengkraan M54 met ComfortZone 210.
Perfect voor een opvallende oplossing voor aan het aanrecht: de modieuze mengkraan M54 met ronde gebogen uitloop en ComfortZone-hoogte 210 heeft een hoogwaardig silhouet dat de ruimte karakter geeft.

Designvariant 2: keukenmengkraan M54 met L-vormige uitloop

De M54 met L-vormige uitloop en een strakke vormgeving zorgt voor makkelijke, flexibele watervoering onder hangkasten. De aangepaste totale hoogte, de ergonomische bediening en de horizontale, uittrekbare uitloop zorgen hier voor comfortabele bewegingsvrijheid – zelfs als de keuken van uw klant compact is. De stapsgewijs instelbare aanslag van de draaibare uitloop kan op de spoelbak worden afgestemd en voorkomt zo dat er per ongeluk te ver wordt gedraaid.
L-vormige keukenmengkraan M54 met ComfortZone 270.
Ruimtewonder onder de keukenhangkast: de L-vormige mengkraan M54 met ComfortZone 270 biedt de optimale actieradius. Hier met roestvrij staal.

Designvariant 3: keukenmengkraan M54 met U-vormige uitloop

De M54 met U-vormige uitloop heeft een onmiskenbare gehoekte vormentaal en is zo snel te herkennen. Wat de inbouwsituatie ook is, voor het raam, met of zonder hangkast, de uitloop is heel flexibel, veelzijdig en beschermt tegen te ver draaien. De ruimtebesparende, ergonomische en stijlvolle mengkraan heeft een subtiele straalvormer voor de laminaire straal, een slanke hendelgreep en is makkelijk te bedienen.

U-vormige keukenmengkraan M54 met ComfortZone 220.
Flexibele allrounder in alle leefomstandigheden en inrichtingen: de U-vormige mengkraan M54 met ComfortZone 220 is een minimalistische blikvanger in elke keuken. Hier met chroom.