Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Nieuwe mengkranen

Optimale hygiëne – efficiënte werking

Wasruimtes in openbare gebouwen en bedrijven moeten meer dan ooit aan hoge hygiëne-eisen voldoen en tegelijkertijd waterbesparend, robuust en doordacht ontworpen zijn. hansgrohe versterkt twee kranenseries met aantrekkelijke oplossingen. Kies tussen verschillende technologieën en toepassingen: de zelfsluitende mengkraan Talis E en de elektronische wastafelmengkraan Vernis Blend.    

Zelfsluitende mengkraan Talis E: Betrouwbaar water besparen

Sanitaire voorzieningen die veel gebruikt worden stellen eisen aan duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid, eenvoudige reiniging en betrouwbaarheid - en tegelijk aan een hoog niveau van hygiëne. De uiterst efficiënte zelfsluitende mengkraan Talis E levert u goede argumenten:

  • De duur van de waterstroom kan individueel worden aangepast aan de behoeften van het systeem. In 20 seconden worden de handen in een aanvaardbare tijd gewassen.
  • Design-upgrade voor elke wasplaats in openbare ruimtes: harmonisch en strak design zorgt voor een gemakkelijke reiniging. 
  • Eenvoudige activering van de thermische desinfectie met afzonderlijke servicetool, waardoor de mengkraan geschikt is voor gebruik in openbare ruimtes.
  • Duurzaam en hoogwaardig product dat tegelijk water bespaart en voor hygiëne zorgt. 
  • Verkrijgbaar voor mengwater en koudwateraansluiting. 
Zelfsluitende mengkranen Talis E bij wastafels in een rij.
De zelfsluitende mengkranen Talis E optimaliseren de hygiëne in wasplaatsen in openbare gebouwen en bedrijven, bieden economische voordelen en een design-upgrade.

Hoge efficiëntie en functionaliteit voor een betere hygiëne

De zelfsluitingstijd van de mengkraan kan van tevoren worden ingesteld tussen ca. 3 en 20 seconden en kan worden aangepast aan individuele behoeften en projecten. De intuïtieve bediening en het tijdloze design maken de mengkraan extra aantrekkelijk. Overtuig uw klanten met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor nieuwe hygiënische normen voor sanitaire voorzieningen in openbare gebouwen of bedrijven. Zelfsluitende kranen hebben weinig onderhoud nodig en kunnen tijdsefficiënt worden gereinigd, twee overtuigende argumenten voor een hoog rendement. 

Profiteer van planningszekerheid en een betrouwbare installatie. De mengkranen zijn een aantrekkelijke optie voor alle sanitaire ruimtes waar een stroomvoorziening niet mogelijk is.

Zelfsluitende wastafelmengkraan in een openbaar gebouw.
Economische rentabiliteit, hygiënisch in gebruik, aantrekkelijk qua design: Talis E zelfsluitende mengkranen in sanitaire voorzieningen voor een groot aantal verschillende gebruikers.

Elektronische wastafelmengkraan Vernis Blend: Aantrekkelijk geprijsde sensortechniek

Omwille van hygiëne-eisen en een verantwoorde omgang met water en energie zijn sensormengkranen in openbare ruimtes de beste keuze. Overtuig uw klanten met de aantrekkelijke elektronische wastafelmengkraan Vernis Blend voor openbare ruimtes en bedrijven:

  • De bediening heeft geen uitleg nodig en is gebruiksvriendelijk: De waterstroom start wanneer de handen in de richting van het sensoroog bewegen.
  • Modern design en tegelijk onderhoudsvriendelijk dankzij de afgeronde, gesloten vormgeving.
  • De gemakkelijke thermische desinfectie voldoet aan de wettelijke eisen en garandeert hoge hygiënenormen.
  • Voor batterij- of netvoeding; verkrijgbaar als versie voor gemengd water of koud water.
  • Duurzaam kwaliteitsproduct met een lange levensduur dankzij de solide metalen behuizing.
Elektronische mengkraan Vernis Blend aan de wastafel.
De elektronische wastafelmengkraan Vernis Blend biedt een budgetvriendelijke instap in het segment van contactloze mengkranen met sensorelektronica en past op elke wastafel.

Sensortechnologie: ingebouwde efficiëntie

Uw klant houdt van de aantrekkelijke, in zich gesloten vorm van elektronische mengkranen? Doe hem met de elektronische wastafelmengkraan Vernis Blend een aanbod met een bijzonder aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. 

De mengkraan overtuigt met een aantrekkelijke instapprijs en vele voordelen bij het gebruik. Daartoe behoort ook de servicevriendelijkheid van de tijdloos moderne mengkranen, die gemakkelijk kunnen worden gereinigd. Bovendien kan de temperatuur gemakkelijk worden aangepast met een inbussleutel, afhankelijk van het seizoen en de wensen van uw klanten. De elektronische mengkraan Vernis Blend heeft een solide kraanhuis waarin de sensor naadloos past. Dit maakt de mengkraan uiterst robuust en duurzaam, waardoor de noodzaak van vervanging en moedwillige beschadiging worden vermeden. 

Ontdek meer over de nieuwe serie Vernis Blend voor een consistent design bij de wastafel, in bad en onder de douche.