AXOR mengkranen met speciaal oppervlak

Deze luxe residentie staat voor nieuwe gastvrijheid – tot in de badkamer

Wie hier verblijft of gaat eten of drinken, geniet van een unieke ervaring in München – en van AXOR Urquiola mengkranen met het speciale oppervlak Brushed Bronze: het BEYOND by Geisel is een luxe residentie die gastvrijheid op een volledig nieuwe manier definieert. Met exclusieve diensten en een elegante inrichting met gepersonaliseerde AXOR mengkranen als perfecte aanvulling.

Zorgen ervoor dat de gasten op nog meer luxe worden getrakteerd: AXOR mengkranen met speciale afwerking

Het BEYOND by Geisel staat voor een volledig nieuwe manier van gastvrijheid: de luxe residentie beschikt over 19 elegant ingerichte gastenkamers, een 24 uur per dag geopende, geweldig ingerichte gemeenschappelijk keuken, een lounge en een wijnkamer. De exclusieve diensten die de luxe residentie aanbiedt, zijn onder andere een eigen kok die gerechten voor gasten kan klaarmaken en een conciërge die dag en nacht ter beschikking staat voor tips voor München.

Het BEYOND wordt met de combinatie van elegantie en intimiteit een plaats die als een thuis moet aanvoelen. De residentie biedt zijn gasten daarvoor de mogelijkheid om op elk moment van de dag hun favoriete gerechten te bestellen, de gemeenschappelijke open ruimtes voor gesprekken te gebruiken, vrienden uit te nodigen en gezellig samen te zijn – of zich in hun exclusieve gastenkamer terug te trekken. Daar zijn de gepersonaliseerde mengkranen uit de collectie AXOR Urquiola met het speciale oppervlak Brushed Bronze te vinden. Met de prachtige afwerking doen ze recht aan de elegantie van de residentie en versterken ze het gevoel van luxe dat de gasten in de badkamer ervaren.

“Het BEYOND by Geisel brengt persoonlijkheid en exclusiviteit samen. AXOR ondersteunt dit idee met een hoog individualiseringsniveau en aandacht voor luxe details.”, zegt Robert Schröder, resident manager, BEYOND by Geisel.

Stijlvol: badmengkraan AXOR Urquiola in geborsteld brons.
Zorgen ervoor dat de gasten in de luxe residentie BEYOND in München op nog meer exclusiviteit worden getrakteerd: gepersonaliseerde AXOR Urquiola mengkranen met het speciale oppervlak Brushed Bronze.

Exclusiviteit in brons: AXOR Urquiola met het speciale oppervlak Brushed Bronze

De ontwerpers en managers van het BEYOND hebben bij de uitrusting van de badkamers voor AXOR Urquiola mengkranen met het speciale oppervlak Brushed Bronze gekozen. Met het geborstelde oppervlak in brons hebben de designmengkranen zowel een bijzondere vorm die aan het industriële design uit de jaren 70 doet denken als een luxe maar warme uitstraling. De residentie zelf staat voor de combinatie van exclusiviteit en persoonlijkheid en de AXOR Urquiola mengkranen geven de badkamer een heel persoonlijke en daarbij fijne huiselijke sfeer.

Brushed Bronze is zoals alle speciale oppervlakken verkrijgbaar in de vele verschillende kleuren van AXOR FinishPlus. De mengkraan krijgt daarbij niet alleen een mooie kleur, maar wordt in het PVD-proces van een extra laag metaal voorzien die ervoor zorgt dat de kraan extra goed bestand is tegen invloeden van buitenaf, zoals krassen of reinigingsmiddelen. Daarmee zijn de mengkranen van AXOR met FinishPlus oppervlakken voorbestemd voor ruimtes die altijd veel worden gebruikt, zoals het zwembad van het hotel of de badkamers van een luxe residentie zoals het BEYOND in München.

 

AXOR kraan met losse grepen in brons.
Ze zien er elegant uit en zijn extra goed bestand tegen invloeden van buitenaf: mengkranen met een AXOR FinishPlus oppervlak zoals de geborstelde variant in brons.