Veelzijdige varianten. Unieke look.

Xevolos E: maak indruk op je klanten met architectonisch en duurzaam design

Met Xevolos E laat je de droom van de perfecte wasplaats uitkomen. De architectonisch vormgegeven wastafels en meubels zijn een combinatie van duurzaam design, onberispelijke kwaliteit, functionaliteit en comfort. Geniet van volledige vrijheid bij het ontwerpen van de wasruimte die bij de eigen stijl en behoeften van je klant past. Xevolos E biedt grote wastafels en prachtig meubeldesign in perfecte harmonie.

Met Xevolos E maak je een designstatement

Een geweldig design in combinatie met hoge kwaliteit

Maak een designstatement in de stijl van je klant. Xevolos E wastafels en meubels staan voor een geweldig design en hoge kwaliteit. De keramiek is een tijdloos stijlicoon en overtuigt met zijn geometrische design met smalle randen. De binnenbak zonder overloopgat en de vlak geïntegreerde keramische afvoerkap benadrukken de naadloze uitstraling. Er is optioneel ook een verdekte overloop verkrijgbaar, waarmee de klant water in de wastafel kan laten staan.

Functioneel en stijlvol: ontdek perfecte combinaties

Xevolos E meubels zijn perfect op de bijbehorende wastafels afgestemd en in tal van formaten verkrijgbaar. Het tijdloze kubusvormige design vormt een mooi decor voor de badkamerstijl van je klant en past mooi bij de rest van de badkamer. Voor het frame kan uit drie verschillende oppervlakken worden gekozen. De inlays van de vijf fronten zijn in glas, houtdecor en keramiek verkrijgbaar. Xevolos E meubels bieden daarmee veel mogelijkheden voor individualisering om aan elke designwens tegemoet te komen.

Veelzijdige vormgevingsmogelijkheden voor de droomwasruimte

Xevolos E wastafels: hoogwaardige en tijdloze stijliconen

 • Hoogwaardig design: architectonische en geometrische vormgeving met filigrane details, slanke randen en een vlak geïntegreerde, keramische afvoerkap.
 • Optimaal comfort: met de grote binnenbak genieten gebruikers van meer flexibiliteit bij hun dagelijkse routines. De kraangatbank biedt veel handig aflegvlak.
 • Makkelijk schoon te maken: de fonteinen zijn standaard uitgerust met vuilafstotend SmartClean glazuur en hebben geen overloopgat.
 • hansgrohe ExcellentFit: hansgrohe test met ComfortZone tests tal van combinaties van wastafels en mengkranen om te zien welke combinaties het best werken. Met onze aanbevelingen kan je klant vervolgens makkelijker kiezen.
 • Breed assortiment: bij Xevolos E kies je uit zeven modellen in zes formaten van 360 mm tot 1200 mm en afhankelijk van het formaat zonder kraangat of met één tot twee kraangaten. Bovendien kan ook nog uit één of twee wastafels voor de wasplaats worden gekozen, zodat je klant de optie kan kiezen die het best op zijn wensen aansluit – of hij nu alleen woont of een groot gezin heeft.
 • Duurzame wastafels: met natuurlijke, grotendeels recyclebare materialen en plasticvrije verpakkingen draagt je met de wastafels van hansgrohe voor een belangrijk deel aan afvalvermindering bij.

Architectonisch en duurzaam design

Xevolos E meubels: veel varianten – unieke look

 • Hoogwaardig design: overtuig je klanten met het fraaie ingetogen design voor een kubusvormig geheel bij de wasplaats.
 • Functionaliteit en veiligheid: de PushOpen lades zijn innovatieve highlights die het dagelijks gebruik van de wasplaats makkelijker maken. Dankzij de ruimtebesparende sifon wordt in de bovenste lades meer opbergruimte geboden.
 • Veel opties: formaten van 340 tot 1570 mm en verschillende oppervlakken voor het frame en de inlays van de fronten, die je naar wens van de klant kunt combineren. Zo kunnen bij de wastafelonderkast individuele kleurrijke accenten worden aangebracht.
 • Makkelijk te onderhouden: Xevolos E meubels zijn makkelijk schoon te maken en bestand tegen vocht door materialen te gebruiken die geschikt zijn voor de badkamer. De AntiFingerprint coating van de extra mat gelakte oppervlakken en het hoogwaardige materiaal van de inlays garanderen dat de meubels er mooi uit blijven zien.

Harmonieus en hoogwaardig statement

Meubels voor een aanhoudend goed gevoel

Xevolos E meubels maken niet alleen een groot statement op het gebied van design, maar ook op het gebied van duurzaamheid. hansgrohe werkt met milieuvriendelijke materialen en verbetert zijn productieprocessen voortdurend. De gebruikte houten onderdelen komen aantoonbaar uit duurzaam beheerde bossen.

De badmeubelserie Xevolos E is door de Duitse vereniging voor meubelkwaliteit (DGM) gecertificeerd en met de volgende labels bekroond ‘Gouden M’, ‘Meubels Made in Germany’, deelname aan het ‘Klimaatpact van de meubelindustrie’ (CO2-voetafdruk), PEFC.  en ‘Emissielabel voor meubels’ (categorie ‘vaste meubelen’: hansgrohe voldoet aan emissieklasse A).

Met natuurlijke, recyclebare materialen en plasticvrije verpakkingen dragen de wastafels van hansgrohe voor een belangrijk deel aan afvalvermindering bij.

Hand strijkt over Xevolos E console.

Hoe worden onze producten gemaakt? - een blik achter de schermen

Jouw succes met Xevolos E – de belangrijkste argumenten

 • Met Xevolos E meubels en keramiek kun je je klanten een hoogwaardige wasruimte zonder compromissen aanbieden waarin alles op elkaar is afgestemd. In het assortiment is alles te vinden om aan de wensen van de klant te voldoen – in de droombadkamer, maar ook in de projectontwikkeling, bijvoorbeeld hotels.
 • Wastafels en meubels zijn helemaal op elkaar afgestemd. Daarbij kunnen hoge en halfhoge kasten in dezelfde vormentaal en met hetzelfde meubeloppervlak worden gecombineerd.
 • hansgrohe ExcellentFit maakt het voor je klant makkelijker de gedroomde combinatie van wastafel en mengkraan te vinden.
 • Profiteer van minder complexiteit bij het geven van advies, het maken van keuzes en het bestellen van producten. Alle producten worden waar mogelijk samen geleverd, waardoor het werk voor jou makkelijker wordt.
 • hansgrohe staat voor hoge kwaliteitsnormen, die niet in de laatste plaats voor de nieuwe productcategorieën gelden.
 • Onze producten overtuigen op het gebied van duurzaamheid: door onder andere het gebruik van milieuvriendelijke materialen en met productieprocessen die bij hansgrohe voortdurend worden verbeterd. Bovendien worden alle producten in een plasticvrije verpakking geleverd.

Zo kan de perfecte wasruimte van je klanten eruitzien

Xevolos E mit Metropol Waschtischarmatur.
Xevolos E mit Finoris Waschtischarmatur.

Vertrouw op hansgrohe ExcellentFit

Ontdek al onze mengkranen die perfect samengaan met Xevolos E wastafels. hansgrohe ExcellentFit is gebaseerd op de ComfortZone tests van ons Technisch Service Center. Combinaties met Metropol of Finoris wastafelmengkranen voorkomen spatten en zorgen voor gebruiksgemak.

Dieper duiken – meer nieuwe producten van hansgrohe ontdekken