Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Stijlvol, comfortabel, hygiënisch

EluPura toiletten: maken van de badkamer een mooiere plek

Het toilet is een essentieel onderdeel bij de inrichting van de individuele droombadkamer. Je klanten willen een toilet dat stijlvol is en naadloos bij de rest van de badkamer past. En dat doen EluPura toiletten van hansgrohe met hun universele vormgeving. Ze zijn in twee designvarianten verkrijgbaar: rond en SoftCube.

Man zit op EluPura toilet van hansgrohe.
Nieuw: hansgrohe toiletten. Sanitairspecialisten zullen blij zijn met de eenvoudige installatie dankzij het voorgemonteerde bevestigingssysteem en de op maat gesneden geluidsisolatiemat.

Toiletten van hansgrohe: twee mooi vormgegeven, onderhoudsvriendelijke series  

Je kunt deze twee varianten aan je klanten aanbieden:

  1. Randloos EluPura toilet, naar keuze in rond of SoftCube design
  2. EluPura toilet met AquaHelix Flush in rond design 

Randloos EluPura toilet – in twee designvarianten

Door hun constructie zijn onze randloze toiletten makkelijk en efficiënt schoon te maken.  EluPura toiletten zijn gemaakt van sanitaire keramiek die lang meegaat. Ze kunnen naar wens met SoftClose en en QuickRelease voor toiletbril en deksel worden geleverd.

hansgrohe toilet EluPura Q in SoftCube design.
De randloze hansgrohe toiletten zijn in twee designvarianten verkrijgbaar: in ronde vorm (EluPura S) en in SoftCube design (EluPura Q; hier afgebeeld).

EluPura toiletten met AquaHelix Flush– rondom comfortabel

Ook de EluPura variant met AquaHelix Flush van hansgrohe kan uitstekende spoelresultaten behalen. Daarvoor zorgen de speciale waterkolktechnologie en de geoptimaliseerde binnengeometrie van de toiletpot. Deze innovatieve toiletten zijn in afgerond EluPura S design verkrijgbaar.

Er kan uit twee glazuren worden gekozen:

  1. SmartClean is vuilafstotend en zorgt voor makkelijk schoonmaken.
  2. HygieneEffect voorkomt dat bacteriën zich op het product vermeerderen.*
hansgrohe EluPura toilet met AquaHelix Flush technologie.
De AquaHelix Flush doorspoeltechnologie reinigt de toiletpot heel krachtig en efficiënt vanbinnen – en kan met slechts 4,5 l per spoelbeurt uitstekende doorspoelresultaten behalen (geschikte stortbak nodig). 

Detail van EluPura toiletten

EluPura: overzicht van alle pluspunten voor jou

  • Beste verkoopkansen door één design dat in de hele badkamer terugkomt. Toilet, meubels, wastafel: alles past perfect bij elkaar. 
  • We maken het voor jou, maar ook voor je klanten, minder complex door alle producten van hansgrohe waar mogelijk in dezelfde vrachtwagen en op dezelfde tijd te leveren.
  • Makkelijk te installeren met de precies passende geluidsisolatiemat. Ook het meegeleverde en vooraf geïnstalleerde bevestigingssysteem maakt de montage ongecompliceerd.
  • De combinatie van afgestemde producten voor de badkamer maakt het voor jou en je klanten makkelijker om een keuze te maken: pluspunt voor jouw bedrijf.
  • Bij hansgrohe kun je erop vertrouwen dat alle producten aan hoge eisen wat betreft kwaliteit, design en duurzaamheid voldoen. 

GP-voordeel:

  • Alle producten van één merk, service en coördinatie door het HG-netwerk met groothandelaren, veiligheid (productkwaliteit- en compatibiliteit), ondersteuning bij de specificatie (HG GP-adviseur, BIM-gegevens, moodboards etc.), internationaal bekend merk.

Nog meer nieuwe producten bij hansgrohe

Toilet, wastafel en meubels van hansgrohe in SoftCube design.
Xelu Q

Perfect team: toilet, wastafel en meubels in hetzelfde SoftCube design 

* Heeft alleen betrekking op de volgende bacteriën: Escherichia coli ATCC8739 en Salmonella enterica ATCC 13076 (test volgens ISO 22196: 2011-08 uitgevoerd).