Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Voor elke badkamer de juiste wastafel

Xuniva: water in zijn mooiste vormen

Xuniva wastafels geven de badkamer een elegante finishing-touch. Overtuig je klanten met het iconische, geometrische design en de smalle randen. Met het brede aanbod aan vormen en manieren van montage kun je voor alle eisen het juiste model aanbieden, bijvoorbeeld in de projectontwikkeling. Goed om te weten: Xuniva is op verschillende andere badkamerproducten afgestemd. Alle wastafels zijn van hoogwaardig sanitair keramiek gemaakt en zijn met het optioneel verkrijgbare SmartClean-glazuur vuilafstotend.

Net dat beetje extra in de badkamer: hoogwaardige, universeel inzetbare Xuniva wastafels

Met Xuniva creëer je een harmonieuze badkamer geheel naar eigen wens. Met de veelzijdige designs komt de wasplaats tot leven en heeft de klant de vrijheid om zijn eigen stijl door te voeren.

Elk detail is optimaal doordacht en ziet er geweldig uit. Van de iconische vormen tot de verschillende installatiemogelijkheden en mogelijke plaatsen voor de mengkraan. De nieuwe serie combineert design, kwaliteit en functie. Laat wensen uitkomen en maak een designstatement in de droombadkamer van je klanten.

En het wordt nog beter: Xuniva wastafels passen perfect bij de nieuwe Xelu Q onderkasten met console. Het Xuniva assortiment biedt de juiste wastafel, of er nu een wastafelmengkraan op het keramiek, een Highriser of een wandmengkraan mee wordt gecombineerd.

Drie installatievarianten: zo kan de klant kiezen

Opbouwwastafel
Inbouwwastafel
Onderbouwwastafel

Xuniva: overzicht van alle pluspunten

Geniet met Xuniva wastafels van bijna onbeperkte designvrijheid en voldoe heel makkelijk aan de behoeften van je klant – en dat binnen het budget. Het universele assortiment past naadloos in een afgestemde planning bij de wastafel.

  • Vier basisvormen (rond, ovaal, RaceTrack en SoftCube design), drie inbouwwijzen (opbouw-, inbouw- en onderbouwvariant, met en zonder kraangat). Alle modellen zijn optioneel verkrijgbaar met SmartClean-glazuur.
  • Je combineert Xuniva wastafels dankzij hansgrohe ExcellentFit heel makkelijk met een wastafelmengkraan. Zo zijn waterspatten en comfortverlies ook verleden tijd. Daar passen de Xelu Q badkamermeubels perfect bij. Xarita spiegels ronden het wastafeldesign met een blikvanger af.
  • De combinatie van afgestemde badkamerproducten voor de wasplaats maakt het voor jou en je klanten makkelijker om een keuze te maken: pluspunt voor jouw bedrijf.
  • Bij hansgrohe kun je erop vertrouwen dat alle producten aan hoge eisen wat betreft kwaliteit en design voldoen.

Dieper duiken: nog meer nieuwe producten van hansgrohe ontdekken