Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Sneller, flexibeler, intelligenter

Hallo toekomst! De iBox universal 2

Met de nieuwe iBox universal 2 en de nieuwe afbouwdelen verloopt de installatie twee keer zo snel als met het vorige model. Hierbij worden alle beproefde voordelen gecombineerd met veel nieuwe eigenschappen en toegevoegde waarde. Zo kun je je werk snel en zo precies mogelijk uitvoeren.

Efficiënte installatie met maximale flexibiliteit

De nieuwe generatie van de iBox universal is gebaseerd op jarenlange ervaring met meer dan elf miljoen installaties en voortdurend overleg met partners en planners. Het resultaat: de iBox universal 2 zorgt voor een snelle en minder complexe installatie. Hierbij worden alle beproefde voordelen van de voorganger gecombineerd met veel nieuwe eigenschappen die je niet meer wilt missen.

iBox universal 2: overzicht van de pluspunten

  • Vertrouwen zonder compromissen. Meer dan 22 jaar ervaring is gebruikt om een nieuw meesterwerk voor inbouwinstallaties te ontwikkelen dat maximale efficiëntie biedt.
  • Makkelijk, veilig en tijdbesparend. De nieuwe iBox universal 2 is minder complex, universeel inzetbaar en kan tijdbesparend en zonder fouten worden geïnstalleerd.
  • Flexibiliteit. Nog meer installatiemogelijkheden.
  • Hallo toekomst. De nieuwe iBox universal 2 biedt ook een platform voor een digitale douche-ervaring. Daarmee leg je de basis voor toekomstige douche-oplossingen voor je klanten.
  • Compatibiliteit. De nieuwe iBox universal 2 basisset is eenvoudig te combineren met bestaande en gevestigde pre-fab sets bij de klant. Dit is dankzij de adapterplaat die apart verkrijgbaar is. 
Sanitairspecialist met de nieuwe iBox universal 2 van hansgrohe.
Applaus voor de nieuwe generatie! Met de iBox universal 2 ben je helemaal klaar voor alle uitdagingen die de badkamerinstallatie nu en in de toekomst biedt.

iBox universal 2: details van inbouwdeel

Bekijk het nieuwe meesterwerk voor inbouwinstallaties in de video

Maak de installatiewerkzaamheden makkelijker

Meer dan 20 jaar geleden introduceerde hansgrohe de iBox universal – een universeel inbouwdeel voor de inbouwmontage. En nu is de verbeterde generatie van het succesvolle model er. De iBox universal 2 is nog meer op de behoeften van sanitairspecialisten afgestemd als haar voorganger. Met dit uiterst efficiënte product bereiden we ons samen voor op de toekomst.

Betere en gevarieerdere inbouwmogelijkheden door intelligente details

Het ontwikkelingsteam van hansgrohe had een duidelijk doel voor ogen: het nieuwe inbouwdeel moet het werk voor onze installateurs makkelijker maken. Het resultaat: inbouwinstallaties worden voor jou nu nog makkelijker, veiliger en tijdbesparender. En onze klanten? Kies afbouwdelen in diverse kleuren en vormen – en krijg slanke designeenheden voor douche en bad waarmee het aantal functies optimaal kan worden aangestuurd. De iBox universal 2 kan met alle bestaande en toekomstige afbouwdelen van hansgrohe en AXOR worden gecombineerd en is zelfs compatibel met digitale doucheoplossingen. Voor oudere series is een adapterplaat nodig die los moet worden besteld.

Tijdbesparende installatie, meer bevestigingsmogelijkheden, minder installatiestappen: met de iBox universal 2 wordt je werk efficiënter, flexibeler en veiliger.

Perfecte combinatie: nieuwe afbouwdelen voor iBox universal 2

Heb je het inbouwdeel achter de wand geïnstalleerd? Dan wordt nu als finishing touch de designafsluiting op de wand geplaatst. Twee nieuwe hansgrohe series afbouwdelen zorgen voor weldadige douche-ervaringen op een nieuw comfortabel niveau en meer flexibiliteit en veiligheid in de badkamer. De inbouwthermostaat ShowerSelect Comfort en de inbouwmengkraan DuoTurn zijn heel makkelijk op de iBox universal 2 te installeren. Je klanten zijn blij met de designupgrade en de intuïtieve bediening.

hansgrohe afbouwdeel ShowerSelect Comfort op iBox universal 2.
Beide afbouwdelen (hier ShowerSelect Comfort) zijn puristisch vormgegeven en comfortabel te bedienen. Ze kunnen snel worden vervangen als je klant een ander design wil.

 

Adapter plate makes the iBox universal 2 compatible

hansgrohe makes it easy to work with older pre-fab sets and multi-jet overhead showers: the adapter plate, available for separate order, makes it easy to connect them to the new iBox universal 2. This way, you can install prefabricated shower, bath tub, and thermostat sets that are compatible with the tried-and-trusted base set using the iBox universal 2. The necessary fixing materials are included with the adapter plate. 

The structure in schematics: An older pre-fab set is perfectly combined with the iBox universal 2 base set, thanks to the adapter plate.
The structure in schematics: An older pre-fab set is perfectly combined with the iBox universal 2 base set, thanks to the adapter plate.

Nog meer nieuw bij hansgrohe