Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Passen perfect op iBox universal 2

Nieuwe afbouwdelen: ShowerSelect Comfort en DuoTurn

Bij hansgrohe ontwikkelen we de inbouwinstallatie verder: met twee nieuwe designafbouwdelen voor comfortabel douchen met veel bewegingsvrijheid en een aangenaam gevoel van ruimte. Beide eenheden kunnen snel en makkelijk op de nieuwe iBox universal 2 worden gemonteerd. Wie de vorm of kleur van zijn badkamerkranen wil veranderen, kan de sets op elk moment en zonder veel moeite vervangen.

Weldadige douche-ervaringen in stijlvolle inrichting

De nieuwe hansgrohe afbouwdelen ShowerSelect Comfort (thermostaat, links op de foto) en DuoTurn (mengkraan, rechts op de foto) hebben een ultravlak design en gecentreerde grepen op dezelfde hoogte. De duidelijke markeringen zorgen voor intuïtief bedieningscomfort.

Twee nieuwe inbouw-bedieningselementen van hansgrohe.
Twee hansgrohe bedieningselementen die worden gekenmerkt door een puristische vormgeving die er licht uitziet.

ShowerSelect Comfort: een kunstwerk voor de wand

Het stijlvolle design van ShowerSelect Comfort maakt van de douche een artistieke blikvanger. De esthetische uitstraling is ingetogen en sluit aan op de goede stijl van je klant. Met deze inbouwthermostaat kunnen alle douche-elementen intuïtief worden bediend. Schommelingen in temperatuur en waterdruk worden voor de beste douche-ervaring voorkomen.

Ontwikkeld om de badkamer mooier te maken

 • Design. De minimalistisch vormgegeven waterregelaars zijn 40 procent platter dan vroegere hansgrohe afbouwdelen en bieden daarmee nog meer vrije ruimte in de douche. We bieden drie puristische designvormen aan: E, S en Q. Daarbij staat E voor hoekig, S voor rond en Q voor SoftCube. Voor de oppervlakken kan de klant kiezen uit chroom, matzwart, matwit, Brushed Black Chrome en Brushed Bronze.
 • Nieuwe comfortabele dimensie. Intuïtieve bediening van maximaal vier functies met één druk op de knop – met hoogwaardige Select-knoppen van metaal over het hele oppervlak.
 • Duurzaamheid. Ingebouwde regeling van de waterhoeveelheid voor duurzaam waterverbruik.
 • Veiligheid. Met de temperatuurbegrenzing SafetyStop die beschermt tegen te heet water. Een bescherming tegen verbranden, vooral voor kinderen en mensen met een beperking.
 • Makkelijk schoon te maken door vlakke knoppen.
Vlakke, puristische inbouwthermostaat voor de douche.
Mooi en duurzaam tot in het kleinste detail: met het puristische hansgrohe design en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt de nieuwe inbouwthermostaat lang aanhoudend gebruiksplezier.

Een thermostaat die voor de wand zweeft

ShowerSelect Comfort: overzicht van alle pluspunten

 • Met iBox universal 2 verloopt de installatie voor jou nu nog efficiënter, sneller en veiliger. Voor vertrouwen zonder compromissen.
 • Extreem stil dankzij geluidsklasse 1. Alle watervoerende delen zijn geluidontkoppeld.
 • Duurzame hansgrohe kwaliteit door hoge normen en nieuwe materialen. Zo zijn de Select-knoppen bijvoorbeeld van metaal – zo voelen ze prettig aan en zorgen voor lang aanhoudend gebruiksplezier.
 • Makkelijk en snel schoon te maken. De grote metalen knoppen lijken te zweven en zijn zo makkelijk schoon te maken.
 • Breed assortiment FinishPlus oppervlakken en drie designvormen. Dit aanbod is heel modern, komt in alle wensen van de klant tegemoet en voldoet aan de laatste marktvereisten.
 • Bespaart hulpbronnen. Met de ingebouwde doorstroomregeling zorgt ShowerSelect Comfort ervoor op een duurzame manier met water en warmte-energie om te gaan.
 • Flexibel. Breed portfolio voor een variabel aantal functies of straalsoorten.

Individuele inbouw voor designliefhebbers

DuoTurn: comfort in een handomdraai

DuoTurn combineert intuïtieve bediening met strak, vlak design, voor douche en bad. Met deze nieuwe generatie van de hansgrohe inbouwmengkraan kunnen je klanten de drukte van het dagelijks leven van zich af laten glijden en voor comfort kiezen. Want met DuoTurn schakel je in een handomdraai over van de hoofddouche op de handdouche. Een simpel alternatief voor de omstelling met trekmechanisme. Bovendien kunnen de gewenste temperatuur en waterhoeveelheid heel makkelijk worden ingesteld.

Hoogwaardige douche-ervaring in een handomdraai

Wat zijn de bijzonderheden van DuoTurn inbouwmengkranen?

 • Flexibiliteit. De platte mengkranen bieden extra ruimte, passen in elke badkamerinrichting en kunnen met alle hansgrohe series worden gecombineerd.
 • Comfort en intuïtieve bediening. Door aan de grepen te draaien, worden de hoofd- of handdouche aangezet en de temperatuur en waterhoeveelheid ingesteld.
 • Veelzijdige designs. DuoTurn past naadloos in moderne badkamers. De grepen zijn vlak en op een hoogte uitgelijnd. De kardoes is in het midden geplaatst. Verkrijgbaar in drie puristische designvormen (E, S en Q – hoekig, rond en SoftCube) en in vier moderne FinishPlus oppervlakken.
Vlakke inbouwmengkraan voor meer comfort in de badkamer.
DuoTurn inbouwmengkranen kunnen in bad en in de douche worden geïnstalleerd. Ze bieden een nieuw en geweldig alternatief voor een omstelling met trekmechanisme.

Een makkelijk te draaien mengkraan

DuoTurn: overzicht van alle pluspunten

 • Met iBox universal 2 verloopt de installatie voor jou nog efficiënter, sneller en veiliger.
 • Extreem stil dankzij geluidsklasse 1. Alle watervoerende delen zijn geluidontkoppeld.
 • Hoge kwaliteit door hansgrohe normen bij materialen en functies – voor langdurig plezier.
 • Makkelijk en snel schoon te maken. De grote oppervlakken zijn makkelijk schoon te maken.
 • Breed FinishPlus assortiment met vier oppervlakken. Dit aanbod is heel divers. Zo kom je aan alle wensen van de klant tegemoet en voldoe je aan de marktvereisten.
 • Drie verschillende designvormen E, S und Q – voor alle smaken en voorkeuren.

DuoTurn: veel verschillende inbouwmengkranen met stijl

Nog meer nieuw bij hansgrohe

Sanitairspecialist met hansgrohe iBox universal 2.
hansgrohe iBox universal 2

Het succesverhaal wordt vervolgd! Nu nog sneller, makkelijker en flexibeler installeren.