Wekt de wasplaats tot leven

Xarita spiegels: blikvangers in de badkamer voor harmonieuze verlichting

Zorg met Xarita spiegels voor harmonieuze verlichting in de badkamer. Xarita spiegels met 3D-verlichting rondom zetten iedereen perfect in de schijnwerpers, in rechthoekig (E) of rond (S). Met het aanbod in een ingetogen vormentaal past Xarita perfect bij de wasplaats en stijl van je klant. Ontdek hoe Xarita spiegels een allesomvattende badkamerinrichting met hansgrohe wasplaatsproducten perfect afronden.

Design & functionaliteit

De spiegel die meer kan    

Met Xarita spiegels kun je een blikvanger voor de badkamer aanbieden die moeiteloos met wastafels, mengkranen en badkamermeubels van hansgrohe kunnen worden gecombineerd. Xarita spiegels zijn in een ronde en rechthoekige vormentaal en in verschillende formaten verkrijgbaar. Zo vind je altijd de spiegel die perfect bij de stijl en vereisten van je klanten past.

Lichtschakelaars zijn niet meer van deze tijd

Xarita spiegels worden in twee geavanceerde varianten aangeboden:

  • Contactloos met infraroodsysteem. Je klant stuurt alle functies aan door met een hand over de sensor onderaan de spiegellijst te bewegen. Hiermee wordt het licht aan- of uitgezet of de spiegelverwarming geactiveerd. De dimfunctie is actief als de hand langer voor de sensor wordt gehouden.
  • Touchtechnologie. Het licht wordt bediend door met een vinger op de pictogrammen op het spiegelglas te tikken. Een aanraking is al genoeg om de directe en indirecte verlichting of spiegelverwarming aan of uit te zetten. Door twee keer te tikken, verandert de directe verlichting van warm wit in koud wit en bij indirecte verlichting wordt de volgende lichtkleur ingesteld. Bij langer tikken wordt het licht (direct en indirect) gedimd.  

Alle Xarita spiegels beschikken over een geheugenfunctie (verlichting) en een automatische uitschakelfunctie (verlichting en spiegelverwarming). 

Xarita spiegels: voordelen voor je bedrijf

Xarita spiegels ronden je planning voor de wasplaats perfect af. Met deze universele serie vindt de klant altijd een spiegel die perfect bij de stijl van zijn droombadkamer past en voldoe je aan zijn eisen voor design, comfort en duurzaamheid.

  • Zo maak je het hansgrohe assortiment voor de wasplaats heel makkelijk compleet: wastafels en meubels, mengkranen en spiegels kunnen moeiteloos met elkaar worden gecombineerd. Zo wordt het makkelijker voor jou én voor je klant.
  • Duurzaamheid. Xarita spiegels zijn zo gemaakt dat ook afzonderlijke onderdelen indien nodig probleemloos kunnen worden vervangen. De leds van energieklasse C hebben een levensduur van meer dan 50.000 uur en een hele goede kleurweergave. Het spiegelglas is 100% recyclebaar.
  • Alle modellen zijn CE/UKCA-gecertificeerd en voldoet aan de eisen van de beschermingsklasse IP44 voor spatwater.

Dieper duiken – meer nieuwe producten ontdekken