Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
Ontworpen voor het dagelijks gezinsleven

Xelu Q: voor meer stijl, opbergruimte en plezier met het gezin

Ontdek Xelu Q wastafels en meubels voor een badkamer waarin de klant zich gewoon goed voelt. Door het harmonieuze geheel in SoftCube design biedt Xelu Q heel veel mogelijkheden om de droom van de perfecte ruimte rondom de wastafel tot in het kleinste detail te laten uitkomen. Xelu Q kan geheel op de stijl van je klant worden afgestemd en biedt grote aflegvlakken, genoeg opbergruimte en veel flexibiliteit, voor de ochtendroutine om even alleen te zijn of als plek waar het hele gezin samenkomt.

Met Xelu Q laat je dromen rondom de wastafel uitkomen

Unieke combinatie van design, comfort en duurzaamheid

De nieuwe serie Xelu Q is ontworpen om het dagelijks gezinsleven in de badkamer nog beter te maken. De meubels zijn tot in het kleinste detail doordacht en kunnen helemaal aan de smaak en vereisten van je klant worden aangepast. Ze passen qua vormgeving perfect bij de wastafel en zijn in verschillende maten en oppervlakken verkrijgbaar. Laat je klant ook eens de slimme organizer IntraStoris voor wastafelonderkasten zien.

Harmonieus compleet design om makkelijker te kiezen

De Xelu Q wastafels in SoftCube design zijn perfect op de bijbehorende meubels afgestemd. Dankzij de slanke designtaal en de zacht gevormde binnenbak wordt de Xelu Q wastafel een echte blikvanger. De binnenbak zonder overloopgat en de keramische afvoerkap versterken deze harmonieuze, naadloze uitstraling en zorgen ervoor dat de binnenbak makkelijk schoon te maken is. Er is optioneel een verdekte overloop verkrijgbaar, waardoor het water in de wastafel kan blijven staan, ook al zit er geen overloopgat bij.

Verschillende stijlen, eindeloze mogelijkheden

Xelu Q wastafels: water in al zijn schoonheid

 • Hoogwaardig design: slanke designtaal in SoftCube geometrie, zacht gevormde binnenbak en hoogwaardige details, zoals de keramische afvoerkap.
 • Optimaal comfort: de gebruikers genieten van meer flexibiliteit dankzij de grote binnenbak. De grote kraangatbank biedt veel handig aflegvlak.
 • Makkelijk schoon te maken: de Xelu Q wastafels zijn standaard uitgerust met vuilafstotend SmartClean glazuur en hebben geen overloopgat.
 • hansgrohe ExcellentFit: hansgrohe test met de ComfortZone test welke wastafels het best bij welke mengkranen passen. Met onze aanbevelingen kan je klant vervolgens makkelijker kiezen.
 • Veel opties: bij Xelu Q kies je uit negen modellen in zes formaten van 360 mm tot 1200 mm en afhankelijk van het formaat zonder kraangat of met één tot twee kraangaten. Bovendien kan ook nog uit één of twee wastafels worden gekozen, zodat je klant de optie kan kiezen die het best op zijn wensen aansluit – of hij nu alleen woont of een groot gezin heeft. Zo kunnen de mengkranen vrij en flexibel worden gekozen. Bovendien zorgt de normconforme specificatie van de producten en de meegeleverde, op maat gesneden geluidsisolatiemat ervoor dat ze makkelijk te installeren zijn.
 • Duurzame wastafels: met natuurlijke, grotendeels recyclebare materialen en plasticvrije verpakkingen draagt de klant met de wastafels van hansgrohe voor een belangrijk deel aan afvalvermindering bij.
 • Makkelijk te installeren: bovendien zorgt de normconforme specificatie van de producten en de meegeleverde, op maat gesneden geluidsisolatiemat voor makkelijke installatie.

Wastafels: perfect comfort tot in het kleinste detail

Xelu Q meubels: voor het hele gezin en een dagelijks leven met stijl

 • Functionaliteit: Xelu Q meubels maken indruk met SoftClose om de lades soepel en stil te sluiten. Bovendien zorgt de ruimtebesparende sifon voor nog meer opbergruimte.
 • Aantrekkelijk design: laat je klanten het harmonieuze SoftCube design met zachte radiussen en afgeronde hoeken zien.
 • Makkelijk te onderhouden: alle oppervlakken van de Xelu Q meubels zijn gemaakt van materialen die snel kunnen worden schoongemaakt en dankzij de aanbevolen materialen voor badkamers bestand zijn tegen vocht.
 • Gevarieerd aanbod voor de oase van het hele gezin: de klant kan kiezen uit verschillende formaten van 340 tot 1560 mm in oppervlakken in vier kleuren. De grepen, planchetten, handdoekrekken en pootjes zijn in drie oppervlakken verkrijgbaar.
 • Individualiseer het badkamerdesign: bij Xelu Q kan de klant kiezen uit handdoekrekken en planchetten die naar wens in de schaduwvoeg van het meubel kunnen worden gemonteerd.

Stijl, opbergruimte en functionaliteit

Meubeldesign dat blijvend indruk maakt

Xelu Q meubels maken niet alleen een statement op het gebied van design, maar ook op het gebied van duurzaamheid. hansgrohe werkt met milieuvriendelijke materialen en verbetert zijn productieprocessen voortdurend. De gebruikte houten onderdelen komen aantoonbaar uit duurzaam beheerde bossen.

De badmeubelserie Xelu Q is door de Duitse vereniging voor meubelkwaliteit (DGM) gecertificeerd en met de volgende labels bekroond: ‘Gouden M’, deelname aan het ‘Klimaatpact van de meubelindustrie’ (CO2-voetafdruk), ‘Meubels Made in Germany’ en ‘Emissielabel voor meubels’ (categorie ‘vaste meubelen’: hansgrohe voldoet aan emissieklasse A). 

Met natuurlijke, recyclebare materialen en plasticvrije verpakkingen dragen de wastafels van hansgrohe voor een belangrijk deel aan afvalvermindering bij.

Certificaten voor de Xelu Q fontein
hansgrohe badkamermeubels maken een statement op het gebied van duurzaamheid.

How exactly are our products made?

We give you a look behind the scenes of the ceramic and furniture production by highlighting our craftsmanship, techniques, expertise, and dedication that is put into the products.

Jouw succes met Xelu Q – de belangrijkste argumenten

 • Passende combinaties van mengkranen en wastafels via hansgrohe ExcellentFit verkrijgbaar.
 • Wastafels en meubels zijn helemaal op elkaar afgestemd. Daarbij kunnen hoge en halfhoge kasten in dezelfde vormentaal en met hetzelfde meubeloppervlak worden gecombineerd. Zo wordt de wasomgeving één geheel.
 • Profiteer van minder complexiteit bij het geven van advies, het maken van keuzes en het bestellen van producten. Alle producten worden waar mogelijk samen geleverd, waardoor het werk voor jou makkelijker wordt.
 • hansgrohe staat voor hoge kwaliteitsnormen, die niet in de laatste plaats voor de nieuwe productcategorieën gelden. 
 • Onze producten overtuigen op het gebied van duurzaamheid: door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en met productieprocessen die voortdurend worden verbeterd. Bovendien dragen meubels van hansgrohe dankzij de plastic verpakkingen aan afvalpreventie bij.

Zo kan de perfecte wastafel van je klanten eruitzien

hansgrohe Tecturis E Waschtischmischer in Aktion.
hansgrohe Tecturis S Wasserstrahl, Waschtisch.

Mengkraan & wastafel: vertrouw op hansgrohe ExcellentFit

Ontdek alle hansgrohe mengkranen die perfect samengaan met Xelu Q. hansgrohe ExcellentFit is gebaseerd op onze jarenlange ervaring en is het resultaat van tal van ComfortZone tests. Combinaties zoals Xelu Q met Tecturis, Vivenis of Talis S mengkranen voorkomen spatten, zijn stil en maken je klanten tevreden.

Dieper duiken – nog meer nieuwe producten van hansgrohe ontdekken