Rekenen op hansgrohe

Partnerschap waar u op kunt rekenen

U geeft alles in uw werk en kunt daarbij rekenen op een betrouwbare partner. hansgrohe ondersteunt u als professional bij uw projecten op meerdere vlakken tegelijk. Onze service staat met het veelzijdige aanbod altijd ter beschikking en de hoge kwaliteit en innovaties die kenmerkend zijn voor onze producten, zijn al net zo betrouwbaar. En niet op de laatste plaats: vertrouw op het toonaangevende design van hansgrohe. 

Vier beloftes voor onze partners


​​​​​​​
Welk project u ook aangaat: u kunt op hansgrohe rekenen.

Service: wij staan altijd klaar om u verder te helpen

Projecten zijn net zo verschillend als de individuele omstandigheden, wat nog wel eens problemen oplevert. Daarbij kunt u op onze service rekenen: bij hansgrohe staan ervaren sanitairspecialisten ter beschikking die u ook bij ongewone vragen verder helpen. Op elk moment, persoonlijk en wereldwijd. Maar service betekent voor ons nog meer: met brochures, video's en online webinars bent u altijd op de hoogte en kunt u beter met uw klanten communiceren. We ontwikkelen ons serviceaanbod overigens voortdurend verder, samen met u.
Sanitairspecialisten bij hansgrohe ondersteunen de partners.
Wij houden graag contact, of dit nu virtueel bij online webinars of persoonlijk bij seminars op locatie is.

Dit zeggen onze partners

Innovatie is wat ons drijft en u verder helpt

Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat: met de slimme producten en de nieuwste technologieën blijft u de concurrentie een stap voor. De Hansgrohe Groep meldt elk jaar honderden nieuwe designs, octrooien en merken aan en heeft 15.000 actieve industriële eigendomsrechten. We worden dus niet voor niets gezien als pionier in de sanitairbranche. Daarbij zijn technische topprestaties voor ons geen doel op zijn. Ze zijn bedoeld om nieuwe oplossingen te bieden, zodat u succesvol kunt zijn. Bij hansgrohe vertrouwt u op de nieuwste technische innovaties. En dat al 120 jaar.
hansgrohe geluidslab.
De straalsoort PowderRain is zacht en fluisterstil tegelijk. Experts zoeken in het eigen geluidslab naar de perfecte akoestiek. Zo wordt douchen een genot voor alle zintuigen.

Design: samen bekroonde producten ontwikkelen

Fraaie functionaliteit overtuigt met hoofd en hart, ook in uw badkamerproject. Bij hansgrohe kunt u hierop vertrouwen. Dit bewijzen de bekroonde producten die designjury's steeds weer weten te overtuigen. De producten gaan langer mee dan kortstondige trends en overtuigen bovendien door investeringszekerheid. Daarvoor staan prestigieuze projecten wereldwijd symbool voor. Goed design maakt het verschil en zorgt voor een steeds betere gebruikservaring. hansgrohe werkt al meer dan 30 jaar met Phoenix Design samen en is uitgegroeid tot een toonaangevende designer in de branche, met meer dan 600 prijzen voor het mooiste design.
Tekeningen en modellen voor de designontwikkeling.
Designkwaliteit zit in het DNA van hansgrohe. Phoenix Design is al meer dan 30 jaar verantwoordelijk voor het design van het merk.

'Made by hansgrohe' betekent de hoogste kwaliteit op de lange termijn

U wilt badkamerproducten inbouwen waar de klant lang plezier van heeft. Daarbij kunt u op hansgrohe rekenen: kwaliteit waar u ook op de lange termijn op kunt vertrouwen, raakt de kern van onze bedrijfsfilosofie. Daarom is ook gekozen voor onze vrijwillige fabrieksgarantie die u een sterk argument geeft om de klant mee te overtuigen. De klant zal ook blij verrast zijn met de 15 jaar garantie op beschikbaarheid voor reserveonderdelen, die ook voor investeringszekerheid zorgt als een lijn uit het assortiment verdwijnt. 'Made by hansgrohe' wordt zo ook uw succesfactor.
Kwaliteitscontrole bij een hansgrohe douche.
Hoogste kwaliteit in alle details: dat is wat hansgrohe producten onderscheidt en ook na lange tijd nog voor klanttevredenheid zorgt.

​​​​​​​