Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe

Nieuwe producten van het merk hansgrohe: holistische sanitairproducten van één bron

Voor onvergetelijke waterervaringen willen we niet langer denken in termen van losse badkamerproducten. In plaats daarvan streven wij naar holistische, duurzame oplossingen die de badkamerdromen van jouw klanten tot leven brengen. Ontdek hier onze geselecteerde samenstellingen van wastafels, meubels, mengkranen en douches, evenals bijpassende spiegels, toiletten en accessoires.

Xelu Q: meer stijl, opbergruimte en plezier met het gezin

Ontdek de Xelu Q wastafels en meubels voor een badkamer die je een prettig gevoel geven. De harmonieuze totaalindruk in SoftCube design en de vele individuele keuzes bieden de mogelijkheid om de droom van de perfecte wastafel tot in het kleinste detail waar te maken. Een nieuwe hansgrohe serie, gemaakt voor het dagelijkse gezinsleven.

Meer over Xelu Q
Nieuw bij hansgrohe: Xelu Q wastafels en meubels voor de badkamer.

Xevolos E: architectonische vormgeving verfijnt de wastafel tot een designstatement.

Met Xevolos E vervullen jouw klanten hun droom van de perfecte wastafel. De architectonisch vormgegeven wastafels en meubels combineren duurzaam design, onberispelijke kwaliteit, functionaliteit en comfort. Een nieuwe hansgrohe premium wastafel die aansluit bij je eigen stijl en persoonlijke wensen.

Meer over Xevolos E
Nieuw bij hansgrohe: Xevolos E wastafels en meubels voor de badkamer.

Tecturis S & E: architectonische kranenseries – geïnspireerd door water

Met de kranenseries Tecturis S en Tecturis E creëren jouw klanten een individuele ruimte waarin architectonische principes, comfort, functionaliteit en duurzaamheid perfect samenvloeien. Twee nieuwe hansgrohe series die met hun minimalistische uitstraling de esthetiek en schoonheid van water onderstrepen.

Meer over Tecturis
Nieuw bij hansgrohe: Tecturis S en Tecturis E mengkranen.

Pulsify S & E: een zinnenprikkelende douche-ervaring

Dankzij twee unieke designvarianten transformeert Pulsify de douchezone in de favoriete plek van je klanten – ongeacht de beschikbare ruimte. De twee designvarianten in rond (S) en rechthoekig (E), in combinatie met de microfijne druppels van de PowderRain douchestraal, veranderen water in wellness.

Meer over Pulsify
Nieuw bij hansgrohe: Pulsify S en Pulsify E douches.

Hallo toekomst! De nieuwe iBox universal 2

Sneller, flexibeler, intelligenter: met de nieuwe iBox universal 2 en de nieuwe inbouwdelen van hansgrohe gaat
de installatie twee keer zo snel als bij het vorige model. Het nieuwe inbouwdeel combineert de beproefde voordelen met vele nieuwe eigenschappen en extra voordelen. Zo doe je je werk in een handomdraai en zo precies mogelijk.

Meer over de nieuwe iBox
Nieuw bij hansgrohe: iBox universal 2 inbouwdeel.

Designflex doucheslang

De aangename, textielachtige uitstraling van de nieuwe hansgrohe Designflex doucheslang is visueel inspirerend en nodigt uit tot een goed gevoel onder de douche. Het gebruikte garen is gemaakt van gerecycled PET en past perfect bij alle hansgrohe FinishPlus oppervlakken. Bovendien garandeert het waterdichte en waterafstotende materiaal de beste hygiënische omstandigheden en een eenvoudige reiniging. Dit maakt Designflex tot een tijdloos en duurzaam designerstuk.

Meer over Designflex doucheslang
Designflex: hansgrohe doucheslangen voor moderne badkamers.

Inbouwdelen: ShowerSelect Comfort en DuoTurn

De inbouwdelen ShowerSelect Comfort (thermostaat) en DuoTurn (mengkraan) hebben een vlak design. Zo kunnen jouw klanten comfortabel douchen met veel bewegingsruimte en een aangenaam ruimtegevoel. Twee nieuwe hansgrohe series die de inbouwinstallatie een stap verder brengen.

Meer over de design-afbouwdelen
Nieuw bij hansgrohe: inbouwdelen voor de badkamer.

Nog meer nieuwe producten bij hansgrohe