Nieuwe badkamerproducten 2021 van hansgrohe bijv. Pulsify douches.

hansgrohe – De mooiste momenten met water

Thuis krijgt momenteel een nieuwe betekenis. Veel mensen beseffen hoe belangrijk het is om een toevluchtsoord te hebben waar zij zich op hun gemak kunnen voelen en kunnen ontspannen. Een plek waar alles goed doordacht, mooi en van hoge kwaliteit is. Voor hansgrohe is dit zowel een bevestiging als een aansporing om nieuwe oplossingen te maken: We zijn op de goede weg en blijven u terzijde staan - digitaal en persoonlijk. 

Pulsify

is de naam van de vitaliserende douchefamilie die met de microfijne PowderRain-straal elke badkamer betovert – hoe klein ook.

meer over Pulsify
Nieuwe badkamerproducten 2021 van hansgrohe: Pulsify.

Vivenis 

is de naam van de elegante kranenserie die de waterval naar de wastafel brengt en met een fluweelzacht, breed straalbeeld voor ontelbare wellnessmomenten zorgt.

meer over Vivenis
Nieuwe badkamerproducten 2021 van hansgrohe: Vivenis.

Finoris

is de naam van de verborgen, baanbrekende innovatie die met uittrekbare vuistdouche en twee straalsoorten alle badkamerroutines stijlvoller, flexibeler en vrolijker maakt.

meer over Finoris
Nieuwe badkamerproducten 2021 van hansgrohe: Finoris.

Meer nieuwe producten van hansgrohe ontdekken

Nieuwe digitale hansgrohe producten

Maak kennis met onze slimme innovaties die de zintuigen prikkelen en thuis voor meer veiligheid zorgen. Of het nu gaat om multisensoriële douche-ervaringen of innovatief watermanagement: Bij onze nieuwste app-gestuurde Smart Living producten staat de mens centraal – en niet de techniek.

Douche-ervaring van RainTunes

Vooraf geconfigureerde douchescenario’s maken van uw badkamer een badkamer vol emoties.

meer over RainTunes 
RainTunes van hansgrohe: App-gestuurde douches.

Meer nieuwe producten voor een thuis vol leven

Een buitengewone uitstraling, ultimatieve gebruiksvriendelijkheid, hoge kwaliteit: Bekijk hier ons volledig assortiment nieuwe producten: