Een zinnenprikkelende douche-ervaring

Pulsify: laat het hart sneller kloppen. In twee designs die indruk maken

Uniek in twee designs: Pulsify E (rechthoekig) en Pulsify S (rond)

De doucheserie Pulsify biedt hansgrohe nu in twee aantrekkelijke designvarianten aan. Zo kunnen je klanten de inrichting van hun badkamer individualiseren en van hun unieke douche-ervaring in zijn mooiste vorm genieten – hoe groot of klein de badkamer ook is. Beide varianten hebben een modern en tijdloos design en verwennen met een fluweelzachte PowderRain. Zo wordt de douchezone de favoriete plek in huis. Maar Pulsify zorgt er niet alleen voor dat de zintuigen in de badkamer meer worden geprikkeld. Bij deze douches is ook aan het milieu gedacht, dankzij EcoSmart technologie.

Man doucht met hansgrohe hoofddouche Pulsify E.
Pulsify E: de nieuwkomer in een minimalistische vormentaal omhult het lichaam met PowderRain – een slimme hansgrohe straalsoort die water in duizenden microdruppels omzet.

9 van de 10 klanten bevestigen: groots doucheplezier, waterbesparing van 40%.*

Negen van de tien klanten bevestigen dat Pulsify EcoSmart dezelfde douche-ervaring bij verlaagd waterverbruik biedt.* Daarmee is een overweldigende meerderheid het ermee eens dat de douches met hun duizenden fijne microdruppels voor een uniek gevoel van welzijn zorgen. Zo wordt onder de douche stappen het hoogtepunt van de dag. Bij de handdouches met drie straalsoorten zijn maar liefst twee PowderRain straalsoorten echt een aanwinst: 

 • PowderRain zorgt voor zachte ontspanning.
 • IntenseRain zorgt voor heerlijke verfrissing.
 • En voor een energieboost is de MonoRain-straal of massagestraal perfect.  

Pulsify douches: goed voor je klanten, goed voor het milieu

Met elke Pulsify douche kan water op een verantwoorde manier worden gebruikt. In vergelijking met onze andere hansgrohe douches die gemiddeld 15 liter water per minuut verbruiken, verlagen de EcoSmart varianten het waterverbruik tot zo'n 40% (8 liter per minuut) en de EcoSmart+ varianten zelfs tot zo'n 60% (6 liter per minuut). Zo douchen je klanten op een duurzame manier en besparen ze waardevolle grondstoffen – waarbij het comfort gelijk blijft.

 *Bron: TRND-klantenonderzoek met 150 testers, juli 2022. Waterbesparing in vergelijking met gemiddelde van Hansgrohe.

Pulsify E: minimalistische look die de individuele stijl benadrukt

 • Iconische, kubusvormige en duidelijke vormentaal: het design van de Pulsify E zorgt voor een wowfactor in elk huis.
 • Alle doucheproducten spreken een designtaal: van hoofd- en handdouches tot wandstangen en douche-armen. Door het grote aanbod aan componenten kan je klant naar hartenlust combineren.
 • Bijzondere accenten vormen naast chroom de oppervlakken in de FinishPlus kleuren matzwart, matwit en Brushed Bronze. Met deze exclusieve gekleurde oppervlakken kunnen je klanten de hele badkamer naar eigen wens inrichten. 

Pulsify S: groots doucheplezier voor de grote en kleine badkamer

 • Pulsify S biedt overal ongeëvenaarde wellnessmomenten met PowderRain, of de klant nu een enorm grote, piepkleine, smalle of brede badkamer heeft.
 • Bewegend design met blijvende indruk: de moderne, ronde vorm is tijdloos en spreekt veel mensen aan. Prachtige blikvangers met een lange levensduur.
 • De veelzijdigheid aan Pulsify S producten zorgt voor een uniforme look. Met ronde hoofd- en handdouches, cilindrische glijstangen en Showerpipe biedt de serie overal in de douche voor sfeervolle oplossingen.
 • Ook bij Pulsify S kan naast chroom worden gekozen uit oppervlakken in individuele FinishPlus kleuren zoals matzwart, matwit en Brushed Bronze
 • Meer doucheplezier door extra opbergruimte: bij Pulsify S wordt de thermostaat een groot planchet voor verzorgingsproducten.  

Hoe je klanten, het milieu en jij zelf van Pulsify S en E profiteren

 • Bied je klanten ultiem doucheplezier: de serie Pulsify zorgt met PowderRain voor unieke douche-ervaringen. 
 • De douchefamilie is voor alle wensen van de klant ontworpen en maakt optimaal gebruik van de ruimte in elke douche – zelfs in de kleinste badkamer. 
 • Een omvangrijk assortiment, vier moderne oppervlakken en fraai gevormde opbouw- en inbouwvarianten maken het badkamerdesign individueel en origineel. 
 • Vergeleken met onze andere douches (waterverbruik gemiddeld 15 l/min) verlagen EcoSmart en EcoSmart+ douches het verbruik tot zo'n 40% (8 l/min) of 60% (6 l/min).

Geweldige verkoopervaringen voor sanitairdealers

 • Pulsify is makkelijk te installeren. De hoofddouche of Showerpipe monteert de klant op standaard aansluitingen van 1/2 inch. Inbouwinstallaties worden in combinatie met de nieuwe iBox universal 2 nu nog makkelijker.
 • Wijs je klant ook op innovatieve hansgrohe technologieën, bijvoorbeeld FastDrain (voor zo kort mogelijk nadruppelen), QuickClean (ontkalkt douches in een oogwenk) of Select (bedient douches met één druk op de knop).

Puur doucheplezier ook in de projectontwikkeling

 • Pulsify zorgt bij planners en binnenhuisarchitecten voor een maximum aan plezier. Ze bieden je klanten in de hotel- of wellnessbranche een attractief design met een lange levensduur – en duurzame douche-ervaringen met grondstofbesparende producten.

Nog meer nieuw bij hansgrohe

Inbouwbediening voor de douche.
Bijpassende inbouwdelen 

De nieuwe inbouwbedieningen S & E spreken dezelfde designtaal als Pulsify douches.

Man demonstreert inbouwdeel iBox universal 2.
iBox universal 2

In 2023 nieuw in het hansgrohe assortiment: de upgrade van het beroemde inbouwdeel.