Hansgrohe Professional Services
AXOR
hansgrohe
PowderRain douches voor iedereen!

Pulsify: Gewoon vol leven

Pulsify met PowderRain – nu eens ontspannend, dan weer vitaliserend    

Iedereen heeft ze wel eenss: drukke dagen, slapeloze nachten. Dan is heerlijk onder de douche de perfecte oplossing! Dat helpt de stress weg te wassen, wakker te worden. Bij hansgrohe zijn we echter van mening dat een douche nog meer kan bieden: Uw klanten vitaliseren en inspireren. Dat is vooral te danken aan de twee PowderRain straalsoorten, die voor onvoorstelbaar mooie douche-ervaringen zorgen en elke last van de schouders spoelen. ​Pulsify douches transformeren water in een zijdezachte mantel van ontelbare microdruppels die u volledig en bijna geruisloos omhullen. Afhankelijk van de intensiteit van de straalsoort voelt u zich na de douche diep ontspannen of juist zeer verfrist, kortom: tot nieuw leven gewekt.

Pulsify: tijdloos mooi design dat ook nog leuk is     

Hoe uw klanten, het milieu en u van Pulsify profiteren

  • De nieuwe douchefamilie is gemaakt voor alle klantbehoeften. Pulsify maakt optimaal gebruik van de ruimte in de douche - voor veel wellness- en designplezier, zelfs in de kleinste badkamer. 
  • Mat zwart, mat wit of chroom: Drie moderne oppervlakken en fraai gevormde opbouw- en inbouwvarianten maken het badkamerdesign individueel en origineel.

Duurzame producten voor verantwoordelijke consumenten

  • Pulsify integreert beproefde hansgrohe technologieën zoals EcoSmart en QuickClean – voor een efficiënt waterverbruik en goed onderhouden producten met een lange levensduur.

Pulserende verkoopervaringen voor sanitairdealers

  • Bied uw klanten het ultieme doucheplezier met een indrukwekkende prijs-kwaliteitverhouding.  
  • De nieuwe producten zijn eenvoudig te installeren. De 1jet hoofddouche resp. Showerpipe kan op bestaande aansluitingen worden gemonteerd; de 2jet versie via de iBox universal.

Puur doucheplezier ook in de projectontwikkeling

  • Pulsify zorgt bij planners en architecten voor een maximum aan plezier. Ze bieden uw klanten in de hotel- of wellnessbranche een attractief design met een lange levensduur – en duurzame douche-ervaringen met grondstofbesparende producten.

Pulsify & WallStoris: productpresentatie op de Hansgrohe Aqua Days

In 2021 presenteerde het merk hansgrohe in het kader van de Hansgrohe Aqua Days alle nieuwe procuten voor he eerst in een digitale context. In de volgende video leert u het Pulsify assortiment met PowderRain en Select-technologie kennen. Maar ook: de WallStoris accessoires, die perfect met deze doucheserie samengaan. Volg de groene zwembroek naar het uiterst geheime Spray Lab!. 
 
Video: Pulsify & WallStoris innovations product presentation.

Meer nieuwe producten van hansgrohe ontdekken